Spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja piškote. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotov.

  • Banner

Orodje SUSPENSION MULTI-PLIER Gerber

FAC2241471

Suspension Multi-Plier

Butterfly Opening Multi-Tool
59,90 €
Z DDV
Količina
Ni na zalogi

Opis

A field-tested classic that never disappoints, the Suspension is the benchmark tool of convenience and durability. The easily accessed butterfly design features spring-loaded pliers and a lightweight frame for long days and tired hands. With 12 other tools, you're always ready.

Details:

    • Overall Length: 6"
    • Closed Length: 3.5"
    • Weight: 9oz

Inspired by the bridges of Gerber’s hometown in Portland, Oregon, the Suspension is an open frame multitool with spring-loaded pliers, our SAF.T.PLUS™ locking system, a fine-edge knife, serrated knife, rough cut saw and more. Housed in a ballistic nylon sheath, it’s a lightweight down-and-dirty workhorse.

Podrobnosti
FAC2241471
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

SKU: KRTI832686

Orodje Leatherman Free T4, Srebrna

T4 enkrat in za zmeraj dokaže, da velika uporabnost prihaja v majhnih paketih. T4 je bil zasnovan tako, da ima vsa orodja T2 - skupaj s škarjami, pinceto in robustno pilo za vsakodnevno reševanje težav. Morda je preprosto Leathermanovo najbolj univerzalno orodje do sedaj. Priložena je tudi žepna zaponka za enostaven dostop. 

Cena 89,91 € Redna cena 99,90 €
Več
Na zalogi

SKU: RTILTG832524

Multitool Leatherman Wave Plus Srebrn

Prvič odkar se je pojavil na trgu leta 1998 je Leatherman prodal več kot 10 milijonov teh klešč, in je to orodje postalo najbolj prodajano multi-orodje vseh časov. Wave Plus je še boljši z vrhunskimi zamenljivimi žičnimi rezalniki. Priložen še etui iz kordure.

Cena 175,00 €
Več
Ni na zalogi