Spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja piškote. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotov.

  • Banner

Orodja Multitool
Orodja Multitool

Orodja Multitool

Obstaja 33 izdelkov.

Prikazujem 1-33 od 33 izdelkov
Aktivni filtri

SKU: KRTI832207

Orodje Leatherman Skeletool, Peščena

Leatherman Skeletool je kompakten in ultralahek, pri samo 142g  vsebuje kombinirano rezilo iz nerjavečega jekla, klešče, nastavek za vijačenje, odstranljivo žepno sponko in odpirač za steklenice. Skeletool je ravno tisto, kar potrebujete v enem paketu, ki zgleda fantastično.

Cena 98,91 € Redna cena 109,90 €
Več
Na zalogi

SKU: KRTI832686

Orodje Leatherman Free T4, Srebrna

T4 enkrat in za zmeraj dokaže, da velika uporabnost prihaja v majhnih paketih. T4 je bil zasnovan tako, da ima vsa orodja T2 - skupaj s škarjami, pinceto in robustno pilo za vsakodnevno reševanje težav. Morda je preprosto Leathermanovo najbolj univerzalno orodje do sedaj. Priložena je tudi žepna zaponka za enostaven dostop. 

Cena 89,91 € Redna cena 99,90 €
Več
Na zalogi

SKU: FAC31003345

Orodje SUSPENSION NXT Multi-Tool Gerber

Gerber Suspension NXT je nova, izboljšana verzija predhodnika Gerber Suspension. Pohvali se lahko s 15 orodji, vzmetne klešče, delno nazobčan nož, različni izvijači in odpirači, pila, škarje, šilo in meter. Večnamensko orodje je težko 190 gramov in odprto dolgo 15,9 cm. Ima sponko za pas. Multi-tool Gerber ima 25 letno Garancijo.

Cena 59,90 €
Več
Na zalogi

SKU: KRTI831439

Orodje Leatherman Sidekick, Srebrna

Odlična izbira za uporabnike, ki se z Leathermanom srečujejo prvič. To priročno žepno orodje  ima vse funkcije, ki jih potrebujete za dokončanje projekta za zelo ugodno ceno. Priročna, zunaj dostopna rezila omogočajo, da lahko nož odprete samo z eno roko, zaobljeni ročaji pa omogočajo enostaven in zelo udoben oprijem. Narejen je iz nerjavečega jekla in...

Cena 99,90 €
Več
Na zalogi

SKU: KRTI832936

Orodje Leatherman Bond, Srebrna

Navdihnjen s strani prvega večnamenskega orodja Tima Leathermana - PST, Bond združuje minimalno zasnovo z zelo funkcionalnimi orodji za delo. Delovni konj iz nerjavečega jekla ponuja 14 bistvenih orodij, vključno s kleščami, trpežnim rezilom iz 420HC jekla in kompletom standardnih izvijačev. Ročaji Bonda so oblikovani tako, da omogočajo udoben oprijem med...

Cena 79,90 €
Več
Na zalogi

SKU: RTILTG832524

Multitool Leatherman Wave Plus Srebrn

Prvič odkar se je pojavil na trgu leta 1998 je Leatherman prodal več kot 10 milijonov teh klešč, in je to orodje postalo najbolj prodajano multi-orodje vseh časov. Wave Plus je še boljši z vrhunskimi zamenljivimi žičnimi rezalniki. Priložen še etui iz kordure.

Cena 175,00 €
Več
Ni na zalogi