Spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja piškote. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotov.

Obstaja 250 izdelkov.

Prikazujem 1-50 od 250 izdelkov
Aktivni filtri

SKU: ROS8408224

Etui swisstool nylon

Review(s): 0

Vsak Victorinox etui je projektiran in zgrajen, tako da je vreden švicarskega ali velikega švicarskega vojaškega noža. To pomeni, robustno konstrukcijo in elegantno obliko.

Cena 15,90 €
Več
Na zalogi

SKU: FAC1014889

Vojaški nož Gerber Prodigy SE

Review(s): 0

Gerber Prodigy SE temelji na večkrat nagrajenem nožu LMF II. Prodigy SE je nekoliko manjši. Ima nazobčano rezilo s polnim tangom. Na dnu noža je konica za razbijanje stekla.

Cena 84,90 €
Več
Na zalogi

SKU: FAC1052460

Zložljiv lovski nož Gerber Randy Newberg DTS

Review(s): 0

Zložljiv Lovski Nož Randy Newberg DTS je eden izmed najbolj praktičnih in tehnično dovršenih nožev, kar jih je izdelal Gerber. Dve rezili za specifične naloge ga uvrščata med nesmrtne lovske nože. Lovski nož Randy Newberg ima dva rezila in je več kot sposoben opraviti z več divjadi. Sekundarno rezilo, ki je posebej oblikovano za rezanje kit, tetiv in...

Cena 69,95 €
Več
Na zalogi

SKU: FAC1027851

Zložljiv nož Gerber Remix

Review(s): 0

Remix – Fine Edge, ta zložljiv nož je neizpodbiten poudarek minimalne zasnove. Obroč v ročaju zagotavlja dodatno stabilnost med uporabo. S korozijsko odpornim finim rezilom je Remix – Fine Edge presenetljivo čvrst pripomoček vaši dnevni rutini.

Cena 49,90 €
Več
Na zalogi

SKU: FAC1027854

Gerber Vital Pack Saw

Review(s): 0

Gerber Vital Pack Saw je žaga namenjena lovcem. Oblikovana je tako, da dobro in ergonomsko leži v roki. Rezilo ima topo konico in je namenjeno rezanju kosti.

Cena 24,95 €
Več
Na zalogi

SKU: FAC1055362

Lovska žaga Gerber Exo-Mod Saw

Review(s): 0

Gerber Exo-Mod Žaga je zasnovana in izdelana na podlagi izkušenj Ameriških lovcev, ki so aktivno sodelovali pri rojstvu tega izjemnega lovskega orodja. Z lovsko žago Exo-Mod Saw je strast zagotovljena.

Cena 27,90 €
Več
Na zalogi