Spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja piškote. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotov.

  • Banner

Obstaja 240 izdelkov.

Prikazujem 1-50 od 240 izdelkov
Aktivni filtri

SKU: ROS8408224

Etui swisstool nylon

Vsak Victorinox etui je projektiran in zgrajen, tako da je vreden švicarskega ali velikega švicarskega vojaškega noža. To pomeni, robustno konstrukcijo in elegantno obliko.

Cena 15,90 €
Več
Na zalogi

SKU: FAC1014889

Vojaški nož Gerber Prodigy SE

Gerber Prodigy SE temelji na večkrat nagrajenem nožu LMF II. Prodigy SE je nekoliko manjši. Ima nazobčano rezilo s polnim tangom. Na dnu noža je konica za razbijanje stekla.

Cena 109,90 €
Več
Na zalogi

SKU: FAC1052460

Zložljiv lovski nož Gerber Randy Newberg DTS

Zložljiv Lovski Nož Randy Newberg DTS je eden izmed najbolj praktičnih in tehnično dovršenih nožev, kar jih je izdelal Gerber. Dve rezili za specifične naloge ga uvrščata med nesmrtne lovske nože. Lovski nož Randy Newberg ima dva rezila in je več kot sposoben opraviti z več divjadi. Sekundarno rezilo, ki je posebej oblikovano za rezanje kit, tetiv in...

Cena 74,95 €
Več
Na zalogi

SKU: FAC1027851

Zložljiv nož Gerber Remix

Remix – Fine Edge, ta zložljiv nož je neizpodbiten poudarek minimalne zasnove. Obroč v ročaju zagotavlja dodatno stabilnost med uporabo. S korozijsko odpornim finim rezilom je Remix – Fine Edge presenetljivo čvrst pripomoček vaši dnevni rutini.

Cena 49,90 €
Več
Na zalogi

SKU: FAC1027854

Gerber Vital Pack Saw

Gerber Vital Pack Saw je žaga namenjena lovcem. Oblikovana je tako, da dobro in ergonomsko leži v roki. Rezilo ima topo konico in je namenjeno rezanju kosti.

Cena 24,95 €
Več
Na zalogi

SKU: FAC1059844

Nož Fuse Green, Gerber

Gerber Fuse je klasičen zložljiv nož, ki združuje visoko elektroformirano nerjaveče jeklo z lahkim najlonom, polnjenim s steklom, kar zagotavlja togo, elegantno in trendovsko obliko. Dve jekleni podlogi zagotavlja dodatno togost zložljivega noža. Enostavna ključavnica (Liner Lock) pa olajša uporabo noža. Iščete nekaj novega za svojo kolekcijo? Pozdravite...

Cena 42,00 €
Več
Na zalogi

SKU: RTILTG832524

Multitool Leatherman Wave Plus Srebrn

Prvič odkar se je pojavil na trgu leta 1998 je Leatherman prodal več kot 10 milijonov teh klešč, in je to orodje postalo najbolj prodajano multi-orodje vseh časov. Wave Plus je še boljši z vrhunskimi zamenljivimi žičnimi rezalniki. Priložen še etui iz kordure.

Cena 175,00 €
Več
Na zalogi