Spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja piškote. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotov.

Darilni boni

PRAVILNIK ZA NAKUP BONOV IN NAKUPE Z DARILNIMI BONI CIL d.o.o.

1. Splošno

Darilni boni so na voljo v znesku po 10,00 in 50,00 €.
Kupite jih lahko v naših poslovalnici v Brežicah in Celju, lahko naročite, da jih pošljemo po pošti, v tem primeru znaša pošiljanje 3,00 €.

2. Obveznosti družbe

2.1. Obveznost družbe iz darilnega bona nastane v trenutku, ko potrošnik (kupec darilnega bona) vplača vrednost darilnega bona. Vplačilo darilnih bonov je možno opraviti z gotovino, kartico ali nakazilom na TRR prodajalca bonov. Prodajalec bonov je gospodarska družba Cil d.o.o., Selska cesta 2, Dobova.

2.2. Terjatev iz darilnega bona je vezana na sam dokument in gre vsakokratnemu imetniku darilnega bona. Izpolnitev terjatve iz darilnega bona lahko ob predložitvi darilnega bona zahteva njegov prinosnik (imetnik), brez kakršnekoli identifikacije.

2.3. Obveznost družb iz darilnega bona preneha s tem, ko ga družba sprejme kot plačilo za blago, s potekom veljavnosti darilnega bona ali če postane darilni bon neveljaven iz razlogov iz točke 4.1. teh splošnih pogojev.

3. Pravice imetnika darilnega bona

3.1. Izpolnitev obveznosti iz darilnega bona lahko zahteva prinosnik bona v času veljavnosti darilnega bona v prodajalnah družbe Cil d.o.o. in sicer Cil pe Nold Brežice in Cil pe Nold Celje.
Čas veljavnosti darilnega bona je natisnjen na darilnem bonu in velja 7 mesecev od datuma izdaje.

3.2. Izpolnitev obveznosti iz darilnega bona zahteva prinosnik tako, da bon predloži v prodajalni kot plačilo ob nakupu blaga. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti darilnega bona, mora imetnik darilnega bona razliko doplačati.

Če je vrednost nakupa nižja od vrednosti darilnega bona, se razlika do polne vrednosti bona v gotovini ne vrača.

3.3. Imetnik darilnega bona lahko darilni bon prenese na tretjo osebo brez omejitev. Prenos se opravi z izročitvijo darilnega bona. Nov imetnik s prenosom pravic iz darilnega bona pridobi vse pravice, ki jih je imel prejšnji imetnik.

3.4. Darilnega bona ni mogoče zamenjati za denar.

4. Ostala določila

4.1. Na darilni bon ni dovoljeno ničesar pisati, brisati, črtati ali popravljati. V nasprotnem primeru se šteje darilni bon za neveljavnega.

4.2. Družbe lahko zavrnejo izpolnitev obveznosti iz darilnega bona, če ugotovijo, da je darilni bon ponarejen, popisan, ali poškodovan, do stopnje, da se vsebine bona ne da razbrati.

4.3. Morebitni spori med strankami, ki izvirajo ali so v kakršni koli povezavi z darilnimi boni se rešujejo sporazumno. V nasprotnem primeru bo spor reševalo pristojno sodišče v Krškem.