Spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja piškote. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotov.

  • Banner

  • −15%

Nahrbtnik Hunting Pinewood

PIN5499

Praktičen lovski nahrbtnik z integrirano torbo za puško.

109,95 €
93,46 € Prihranek 15%
Z DDV
Količina
Ni na zalogi

Opis

Praktičen nahrbtnik prostornine 22L. Narejen je iz tkanine v imitaciji semiša. Tkanina je vodoodbojna. Hrbtna stran je prevlečena z mrežico. Ima več praktičnih žepov, in sicer dva stranska žepa, večji žep spredaj z elastično vrvico, ki je lahko držalo za termos posodo. Sprednji žep je prav tako vodoodbojen. Ročaj nahrbtnika je ergonomsko oblikovan. Ima več plastičnih zank v obliki D, kamor lahko vpnete priloženo mrežasto vrečko. Naramnice so udobne, lahko jih zlahka nastavljate, prav tako pas, ki ga lahko tudi odstranite. Glavni predal je prostoren in ima več razdelkov, ki so namenjeni shranjevanju prenosnika ali pa priloženega sedeža. V predalu je tudi mrežasta vrečka, ki jo lahko pripnete na D-zanke nahrbtnika in tako pridobite dodaten prostor za shranjevanje. Nahrbtniku je priložen univerzalen tok za puško (130cm). Kadar ga ne potrebujete, ga lahko prepognete in shranite. Na strani nahrbtnika je dodaten ročaj, ki omogoča nošenje tudi v horizontalni poziciji. Dno nahrbtnika je ojačano in prav tako vodoodbojno. Sestava zunanje tkanine: 100% poliester, "vrečka" za shranjevanje: 100% poliester, sedež: 100% polietilen.

Podrobnosti
PIN5499
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

SKU: FRA2006061

Nahrbtnik Oliv 60x55

Praktičen in robusten lovski nahrbtnik v lovski olivni barvi iz močnega platna za vsakodnevno uporabo v lovišču, na lovu ali kot vodnik psa.

Cena 55,00 €
Več
Na zalogi

SKU: JKR1JKR2575

Nahrbtnik ParaCaza

Klasičen lovski nahrbtnik izdelan iz platna, podložen z nepremočljivim materialom. Kontrastni našitki in naramnice iz usnja.

Cena 49,00 €
Več
Ni na zalogi