Spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja piškote. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotov.

  • Banner

Čistilo Fluna Gun Optic 100 ml

SLOFG05

Čistilna pena za čiščenje leč, stekla, plastike in gume.

9,99 €
Z DDV
Količina
Ni na zalogi

Opis

Fluna Tec Optik Cleaner je čistilna pena, ki se uporablja za čiščenje leč, stekla, plastike in gume. Z uporabo Fluna Tec Optik Cleaner-ja lahko odlično očistimo leče strelnih daljnogledovdvogledovpištolske platnice in vse plastične in gumijaste dele na orožju in optiki, brez bojazni, da bomo poškodovali površino dela ki ga čistimo ali površinske nanose, kot so mineralni nanosi na lečah optike.

S to peno lahko uspešno odstranimo tudi prah, ki se nabere v raznih utorih na strelnih daljnogledih in dvogledih.

Uporaba je zelo enostavna. Peno nanesemo naravnost na leče optike. Za tem z mehko krpo odstranimo prah in ostanek pene in na koncu leče zloščimo do sijaja s krpo za optiko iz mikro vlaken. Pri čiščenju drugih plastičnih delcev priporočamo, da peno pustite delovati 1 do 2 minuti.

Podrobnosti
SLOFG05
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

SKU: CCM90868

Blood Plasma Powder 1kg CCmoore

Odlična krvna moka, kateri so odstranjena rdeča krvna telesa, da ne obarva vašega miksa in boile rjavo in je brez vonja in okusa. Moka je odlični trdilec in vezivo in jo lahko vključujemo v vse vrste miksov. Priporočeno doziranje v bazni miks, kjer želimo imeti zmerno trde boile od 30-60g/kg in za hook baite ali trde pop up boilie do 100g/kg.

Cena 33,42 €
Več
Ni na zalogi