Spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja piškote. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotov.

  • Banner

Čistilo FlunaTec Gun UniCoating 100 ml

SLOFG06

Kermaičen visokozmogljiv premaz za kovine in umetne mase.

12,99 €
Z DDV
Količina
Ni na zalogi

Opis

Fluna UniCoating znatno zmanjšuje trenje in zelo poveča gladkost drsnih površin. Odpravlja škripanje in ščiti pred korozijo. Odlično ščiti pred sladko in slano vodo.

Fluna UniCoating je zelo učinkovit na vseh kovinskih in plastičnih površinah. Uporabljamo ga na gonilnih verigah, zglobih, ležajih, valjih, navojih, batih, tečajih, vzmeteh, ključavnicah itd. Je idealen za orodje, vrtno orodje, instrumente, v avtomehaniki in navtiki. Z njim vzdržujemo garažna vrata, ribiške palice, role, šivalne stroje, zadrge itd.

Fluna UniCoating je brez barve in vonja, na površinah pa pušča lep, svilnato mat videz . Fluna Tec Gun ima številne tehničnih prednosti v primerjavi z drugimi izdelki za nego orožja. Pri nizkih temperaturah se viskoznost ne poveča, orožje deluje brezhibno tudi pri temperaturah do -40°C. Produkt ohranja svoje lastnosti celo pri temperaturi do +750 °C. Ima odlične drsne lastnosti, čeprav je površina na videz suha. Velika prednost tega izdelka je tudi v tem, da ne izhlapeva s površine orožja tudi po več sto strelih.

Fluna Tec Gun učinkovito preprečuje »lepljenje« gibljivih delov in zaradi tega upočasnjeno repetiranje orožja. Fluna Tec Gun se ne meša z ostanki smodnika in ne ustvarja šmira, kot se to dogaja pri klasičnih oljih. Fluna Tec Gun preprečuje ostankom smodnika, svinca, bakra, tombaka, da bi se lepili na orožje. Ob redni uporabi tega produkta pa je čiščenje in negovanje orožja mnogo hitrejše in enostavnejše.

Fluna Tec Gun se lahko uporablja samo na temeljito očiščenem orožju. Kovinski deli morajo biti popolnoma razmaščeni pred uporabo,  To najlažje storimo z Fluna Gun Degraser-jem. UniCoating razpršite po površini in če je potrebno obrišite ostanek s čisto krpo.

Podrobnosti
SLOFG06
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

SKU: HN92014500205

Znamka: H&N SPORT

Diabole H&N Match 4,5/500

Izjemno natančne tekmovalne diabole nemškega proizvajalca H&N Sports. Naboj za zahtevne strelce, primeren za tekme in treninge. Odlikujejo jih izjemna natančnost, izjemno grupiranje, čisti rez tarče.

Cena 12,00 €
Več
Ni na zalogi