Spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja piškote. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotov.

  • Banner

Nož Fuse Green, Gerber

FAC1059844

Gerber Fuse je klasičen zložljiv nož, ki združuje visoko elektroformirano nerjaveče jeklo z lahkim najlonom, polnjenim s steklom, kar zagotavlja togo, elegantno in trendovsko obliko. Dve jekleni podlogi zagotavlja dodatno togost zložljivega noža. Enostavna ključavnica (Liner Lock) pa olajša uporabo noža.

Iščete nekaj novega za svojo kolekcijo? Pozdravite Gerber Fuse. Star klasičen design noža vam bo zlezel pod kožo, kot bi trenili.

42,00 €
Z DDV
Količina

Opis

Gerber Fuse je klasičen zložljiv nož, ki združuje visoko elektroformirano nerjaveče jeklo z lahkim najlonom, polnjenim s steklom. Takšna obdelava  ročaja zagotavlja togo, elegantno in trendovsko obliko. Dve jekleni podlogi zagotavlja dodatno togost zložljivega noža. Enostavna ključavnica (Liner Lock) pa olajša uporabo noža. Zložljiv nož Gerber  Fuse je narejen na osnovi cevi in ​​je opremljen s sponko za nošenje v globokem žepu.

Teksturiran ročaj naredi ta nož udoben in zagotavljata zanesljiv oprijem. Zložljiv nož Gerber Fuse je izdelan iz jekla 7Cr17MoV in ima dvojni zatič za palec, kar omogoča enostavno odpiranje.

Iščete nekaj novega za svojo kolekcijo? Pozdravite Gerber Fuse. Star klasičen design noža vam bo zlezel pod kožo, kot bi trenili.

Lastnosti:

elektroformiran ročaj iz nerjavečega jekla

enostaveno zaklepanje

globoka sponka za žep

zaščitni pokrov osi

konstrukcija cevi

zelo lahek

debelina rezila 2 mm

jeklo 7Cr 17MoV

dolžina 20,9 cm

teža 79 g

Podrobnosti
FAC1059844
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

SKU: FAC1052460

Zložljiv lovski nož Gerber Randy Newberg DTS

Zložljiv Lovski Nož Randy Newberg DTS je eden izmed najbolj praktičnih in tehnično dovršenih nožev, kar jih je izdelal Gerber. Dve rezili za specifične naloge ga uvrščata med nesmrtne lovske nože. Lovski nož Randy Newberg ima dva rezila in je več kot sposoben opraviti z več divjadi. Sekundarno rezilo, ki je posebej oblikovano za rezanje kit, tetiv in...

Cena 74,95 €
Več
Na zalogi