Spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja piškote. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotov.

  • Banner

Nož Magnum Dark Earth

BKR01SC656

Žepni zložljivi nož Böker Magnum Dark Earth

31,00 €
Z DDV
Količina
Ni na zalogi

Opis

Veličastni nož. Opremljeni s tem "univerzalnim ključem", vas ne bodo blokirala nobena vrata ali drugačen kos opreme. Trdno rezilo izdelano iz 4,8 mm debelega jekla 440 in izjemno robustno brušeno, ter full tang konstrukcija spremenijo ta nož v popolno orodje - ne samo za izvidnika. Breacher se uporablja za sekanje, zabijanje ter celo za kopanje, brez da pride ta nož do svoje skrajne meje. Rjavi G-10 ročaj je pritrjen z vijaki in zagotavlja udoben oprijem. Vključno z luknijo za vrvico in kydex tokom z nosilnim adapterjem.


Skupna dolžina: 8 1/2 "" 
Dolžina konice: 3 3/8 "" 
Teža: 4,7 oz. 

Podrobnosti
BKR01SC656
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

SKU: FAC1027851

Zložljiv nož Gerber Remix

Remix – Fine Edge, ta zložljiv nož je neizpodbiten poudarek minimalne zasnove. Obroč v ročaju zagotavlja dodatno stabilnost med uporabo. S korozijsko odpornim finim rezilom je Remix – Fine Edge presenetljivo čvrst pripomoček vaši dnevni rutini.

Cena 49,90 €
Več
Na zalogi

SKU: FAC1059844

Nož Fuse Green, Gerber

Gerber Fuse je klasičen zložljiv nož, ki združuje visoko elektroformirano nerjaveče jeklo z lahkim najlonom, polnjenim s steklom, kar zagotavlja togo, elegantno in trendovsko obliko. Dve jekleni podlogi zagotavlja dodatno togost zložljivega noža. Enostavna ključavnica (Liner Lock) pa olajša uporabo noža. Iščete nekaj novega za svojo kolekcijo? Pozdravite...

Cena 42,00 €
Več
Na zalogi