Spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja piškote. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotov.

  • Banner

Kidon Pistol Conversion Kit za CZ P-09, P-07, Shadow

365PIMIKIDONCZP

Kidon mularni sistem za predelavo pištol, ki lahko prilega več pištolam, kot so SIG SAUER, GLOCK, CZ in drugim. Prilega se več kot 100 modelom pištol. Kit je s priloženim adapterjem primeren za pištole CZ 75 Duty, P-07, P-09, P-09 .22 lr, SP-01 Shadow 1, Shadow 2, 75 01 Omega. Za menjavo med različnimi proizvajalci pištol, je na zadnji strani preprost zamenljiv adapter. 

549,00 €
Z DDV
Količina
Na zalogi pr dobavitelju. Predviden rok dobave 3-5 dni.

Opis

Kidon™, modularni sistem za predelavo pištole, ki lahko prilega več pištolam, kot so GLOCK, SIG SAUER, CZ in še veliko več. Več kot 100 različnih pištol in štetje se lahko prilega v 1 sistem Kidon™. Za menjavo med različnimi proizvajalci pištol je na zadnji strani Kidon™ preprost zamenljiv adapter. Kidon™ je dvostranski in ga je mogoče spremeniti za desničarje in levičarje z enostavnim prilagajanjem ročaja za polnjenje. Pištole z zgornjim odlaganjem bliskavice lahko streljate iz notranjosti Kidon™ brez poškodb sistema ali pištole. Tehnologija pametnega blažilnika z zmanjšanim povratnim udarcem, vgrajena v zadnji del sistema Kidon™. Ergonomska zasnova zagotavlja vrhunsko stabilnost in natančne rezultate streljanja. Kidon™ vključuje ergonomski sprednji kotni oprijem in taktični back-up preklopni nastavek (spredaj in zadaj). Picatinny Rails na 12, 3, 6, in položaji ob 9. uri, za montažo namernikov, optike, taktičnih luči, laserjev, ročajev in drugih dodatkov. Kidon™ je bil preizkušen in dokazan z visokimi rezultati v zelo težkih razmerah, snegu, vodi, prahu in blatu. Sistem Kidon™ je bil v Izraelu preizkušen s 15.000 naboji 9 mm in 5.000 naboji kalibra .45 brez kakršnih koli težav ali poškodb na Kidonu™. Ti rezultati zaobidejo konkurenco. Kidon™ se po vsem svetu uspešno prodaja vojaškim silam, taktičnim ekipam, proizvajalcem velikega orožja in civilni osebni obrambi. Strelivo kalibra 45 brez kakršnih koli težav ali poškodb na Kidonu™. Ti rezultati zaobidejo konkurenco. Kidon™ se po vsem svetu uspešno prodaja vojaškim silam, taktičnim ekipam, proizvajalcem velikega orožja in civilni osebni obrambi. Strelivo kalibra 45 brez kakršnih koli težav ali poškodb na Kidonu™. Ti rezultati zaobidejo konkurenco. Kidon™ se po vsem svetu uspešno prodaja vojaškim silam, taktičnim ekipam, proizvajalcem velikega orožja in civilni osebni obrambi.

Vsebuje:

-Kidon ™ Universal pištola Conversion Kit

-IMI obrambo AR15 / M16 Mil-Spec 6 položaja TS-2 Buttstock

-IMI obrambe polimer flip up znamenitosti - zadaj in spredaj

Podpora Grip -IMI obrambo FSG1 spredaj

ključ -Allen

-Sling

-QD Port

-Navodila za uporabo

Skupna teža kompleta (g): 3400.

Primerno za desno in levo roko

Cena samo za Kit (brez adapterja) je 499 €

Dobavljivi so adapterji za različne proizvajalce in modele (Cz, Canik, Walther, Sigsauer, Beretta, HS, Glock...) Cena adapterja je: 49,95 €.

Podrobnosti
365PIMIKIDONCZP
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

SKU: SNEBFSPECIAL

Privabljalo za divje prašice Black Fire Special 0,5l

Black Fire - Special je atraktant v obliki soli in se uporablja kot dodatek pri uporabi Black Fire Original za še dodatno povečanje možnosti za uspeh!  Sol, in posebaj filtriran Black Fire bukov katran ter janež, ima neustavljiv učinek na divje prašiče in jelene.

Cena 5,50 €
Več
Na zalogi