Spletna stran za izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja piškote. Z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotov.

  • Banner

Privabljalo Gold Fire Syrup 0,5l za privabljanje divjega prašica in jelenjad

SNE525674

Privabljalo za privabljanje divjih prašičev, jelenjadii in srnjadi, ki je izdelano iz naravnih sestavin na osnovi sladke koruze.

25,90 €
Z DDV
Količina

Opis

GOLD FIRE iz linije privabljal FIRE, je100 % sirup sladke koruze. Kot je znano ima vsa divjad nadvse rada koruzo in prav zato je GOLD FIRE odlično privabljalo, katerega lahko pomešamo z vsemi žiti, lahko ga polijemo po solniku, da ga spira dež in teče po deblu, lahko ga polijemo po tleh ali v kalužo. GOLD FIRE je primeren za divjega prašiče, jelenjad, damjake, gamse, muflone kot tudi za srnjad. Tudi medved se mu ne more upreti zaradi samega naravnega sladkega okusa po koruzi.

GOLD FIRE je pakiran v priročni 0,5 l plastični steklenički, katera lahko po uporabi hermetično zapremo, kar omogoča, da sirup ne teče iz nje.

Predlagamo, da GOLD FIRE večkrat uporabite na enem mestu, le tako boste dosegli željen učinek privabljanja. Divjad se bo zelo rada vračala na mesto večkratnega privabljanja in iskala sladkoben okus koruze.

Podrobnosti
SNE525674
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

SKU: ROS8404821

Etui umetno usnje rdeč - 11

Victorinox torbica je odlično dopolnilo k vašem švicarskem vojaškem nožu. To je najlažji način za prenašanje in zaščito vašega noža.

Cena 22,90 €
Več
Ni na zalogi